علت ترس وزارت بهداشت از ورود روش‌های درمانی "طب سنتی" به بیمارستان‌های کشور چیست؟

در کشور ما متولیان سلامت مردم بیش از آنچه با کرونا مبارزه کردند با روشهای سنتی و تاریخی خود مقابله کردند! روشهایی که مایه افتخار هر ملی است در کشور ما برای وزارت بهداشت و متولیان آن تهدید تلقی می‌شود!

به گزارش تحریریه؛ بیش از یک سال و نیم است که کرونا جهان را درگیر خود کرده و ملت‌های مختلف تمام توان و ظرفیت خود را به‌کار گرفته‌اند تا با این بیماری مرگ‌بار مبارزه کنند.

وقتی میگوییم دولتها تمام ظرفیتها را به‌کار گرفته‌اند یعنی فقط به یک روش اتکا نکرده و هر احتمالی را برای شکست کرونا بررسی کرده‌اند البته باید گفت همه کشورها بغیر از ایران زیرا کشورهایی که در مهار کرونا موفق بوده‌اند مانند چین، روش‌های سنتی خود را در کنار روش‌های جدید برای درمان و پیشگری استفاده کرده‌اند.

اما در کشور ما متولیان سلامت مردم بیش از آنچه با کرونا مبارزه کردند با روشهای سنتی و تاریخی خود مقابله کردند! روشهایی که مایه افتخار هر ملی است در کشور ما برای وزارت بهداشت و متولیان آن تهدید تلقی می‌شود!

سئوال ما اینجاست که سازمان بهداشت جهانی تاکنون چندین بار پروتکل‌های خود را تغییر داده و حتی روش‌های قبلی را هم مضر اعلام کرده اما شما مسئولان بهداشت ما اعلام نگرانی نکردند؛ داروهای درمان مالاریا و ایدز را به بیماران تجوز کردند و خودشان می‌دانستند این روش‌ها آزمایشی است و از نتایج آن مطمئن نبودند و معلوم نیست چه بر سر بیماران بی‌نوا آمد اما نگران نشدند!

در اوج تحریم و مشکلات اقتصادی مردم میلیون‌ها دلار هزینه کردند و داروهای غیر مفید وارد کردند اما اعلام نگرانی نکردند. حالا بماند بحران‌های دیگری مانند جمعیت که دست پرورده تفکر غربی در پزشکی ایران است را به روی خود نمی‌آورند!

اما وقتی طب سنتی برگرفته از تاریخ خود روش‌هایی را برای درمان کرونا اعلام کرد به آن حمله کردند. روش‌هایی که حتی در صورت عدم درمان، مضر نبود و به بیمار آسیب نمیزد؛ این مرز خودباختگی است. این توجه به بیگانه و دشمن دانستن دوست است.

برخی کشورها از بحران کرونا استفاده کرده و در قالب روشهای درمان کرونا تمدن خود را توسعه می‌دهند اما کشور ما بجای حمایت از ظرفیت‌ها و تجربه‌های موفق، آن را سرکوب میکند.

طب اصیل سنتی سالها انتظار کشید تا دولت انقلابی روی کار بیاید و انتقام خود را این وادادگی‌ها و غرب‌زدگی‌ها بگیرد اما متأسفانه گویا این اندیشه چنان در نهادهای بهداشتی و نظام سلامت کشورمان ما نفوذ کرده است که از رویه غلط خود دست‌بردار نیست.

طب سنتی حق خود را می‌خواهد و مردم نمیگذارند که برخی مسئولان، اشتباهات قبل را ادامه دهند.

متأستفانه مدیران جدید تحت تأثیر برخی افراد که خود را موجه جلوه می‌دهند قرار گرفته و با مشورت‌های غلط روشهای اشتباه قبل را تکرار می‌کنند.

از این دسته از مسؤلان میخواهیم گوش به فرمان رهبری باشند، قدر کشور و ظرفیت‌های کشور خود را بدانند و الا همانطور که دیگران آمدند و خواستند با طب سنتی مقابله کنند اما اکنون در کنج عزلت بسر می‌برند آنها هم به همین سرنوشت مبتلا خواهند شد!

اینقدر دیکتاتوری مأبانه با علم برخورد نکنید که یک نقد یا یک ایده را دشمن خود تلقی کنید و قصد مقابله با آن را داشته باشید.

اگر عالمید و دلسوز مردم، ادله بیاورید، روشنگیری کنید و با علم و سواد خود پاسخ دهید نه اینکه بی‌سوادی خود را پشت ابزارهای حاکمیتی مخفی کنید!

پایان/

۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴
کد خبر: 13044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 14 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 4
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • مهجور IR ۱۸:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۴
      0 0
      با سلام در اینکه طب سنتی بویژه طب ایرانی (ابن سینا) به عنوان جزیی از تاریخ علم قابل احترام هست شکی نیست و باید مورد پژوهش و بررسی قرار بگیرد. لیکن اوردن طب سنتی موازی با طب مدرن و باز کردن دکان همانقدر عاقلانه و پسندیده (و شاید احمقانه) هست که بخواهیم کارخانجات امروزی و صنعت هوا و فضا را بر مبنای فیزیک بطلمیوس بازطراحی کنیم. از نگاه پارادایم های علمی امروز که بر مبنای شناخت دقیقی که بشر امروزی از مفهوم سلول و ژن و فرایندهای درون و برون سلولی دارد بنا نهاده شده است فرضیه های طب سنتی نوعی بازی زبانی بر مبنای پیش فرض های توهم گونه است. در دوران قدیم کاربرد داشت و مفید بود چون رقیبی که بتواند تبیین بهتری ارایه دهد وجود نداشت. برای مقایسه طب سنتی و مدرن فقط کافی است کمی در نوع طراحی واکسن فایزر تامل کرد تا بفهمیم سپردن سلامتی مردم به زالو درمانی، حجامت و علف هایی که تاثیر و عوارض آنها مورد ارزیابی دقیق قرار نگرفته است چیزی جز خیانت نیست. جالب است مردم عزیز بدانند کسانی که تبلیغ طب سنتی می کنند وقتی خود دچار مشکل می شوند به بهترین پزشکان در داخل و خارج مراجعه می کنند.
    • IR ۱۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۴
      0 2
      صد بار باید بگیم طب سنتی علم نیست بلکه شبه علم است که با خرافات هم بعضا عجین شده! چون اصلا حاضر نیست با روش های سنجش استاندارد علمی روز دنیا محک زده بشه. اگر فرض کنیم ترکیب طبیعی موثری برای درمان یک بیماری در گیاهی در مقیاس قابل محاسبه و اقتصادی یافت بشود، در بهترین حالت غلظت ماده موثره موجود در گیاهان یک هزارم غلظت ed50هم نیست. تازه ترکیب صنعتی مشابهش در داروخانه ها با مثلا یک بنیان متیل اضافه وای 50 برابر موثرتر به وفور وجود دارد و دوز استاندارد و هموژنش هم در دارو موجود است که قابل کنترل باشد. کتاب های طب سنتی هم که پر هستند از عبارات "معجزه می کند"، "نافع است"، "معده را دباغی!!! می کند"، " سم است" و ... .
    • ابراهیم IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۵
      1 1
      سلام من خود یکی ازطرفدارن طب سنتی هستم وازآقای دکتر روازاده حمایت می کنم وخداوند حافظ وپشتیبان ایشان باشد
    • علی IR ۰۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۶
      0 1
      واقعا مطالب مزخرفی دارید